Skuqet qielli nga Maroku në Brazil, a do të preket Ballkani?

Tonelata grimca rëre ka ngritur një stuhi ere nga shkretëtira e Saharasë. Vorbulla e pluhurit dhe rërës po udhëton nëpër oqeanin Atlantik duke ngjyrosur me të kuqerremtë qiellin mbi oqean.

Rrugëtimi i saj orej qindra km do të zgjasë disa ditë ndërsa destinacioni i saj final parashikohet të jetë Brazili.

Leave a Reply

Your email address will not be published.