Lengu ì kockave eshte mìnìere mìneralesh, por ja rastet kur mund te kthehet ne nje ‘helm’ per trupìn

Krah medikamenteve dhe recetave të përshkruara nga mjekët, ekzistojnë forma të tjera alternative kurative për probleme të ndryshme shëndetësore.

Rregullimi i regjimit shëndetësor, lëngjet apo çajrat e ndryshëm kanë efekte shëruese në organizëm dhe gjithmonë e më shumë njerëzit po afrohen drejt metodave natyrale.

Një ndër to është pirja e lëngut të kockave dhe për këtë do të listojmë më poshtë përfitimet dhe vlerat e paçmueshme të tij.

Një gotë lëng kockash përmban 10 gram proteina ndër të cilat më i rëndësishmi, kolagjeni.

Veç të tjerave, lëngu i kockave përban 2 aminoacide bazë për ndërtimin e indit lidhor, pa ato, trupi yne do te “thermohej”.

Ndër të tjera ai permban gjithçka i duhet kockave tona, rruazave te gjakut, lekures dhe flokeve. Lengu i kockave eshte mjaft i ushqyeshem per femijet e vegjel per te forcuar aparatin e tyre tretes, nga ku fillon edhe imuniteti i tyre.

POR KUJDES sipas nutricionistes Blerina Bombaj keto veti i permban vetem lengu i mishit te bagetive te rritura ne menyre natyrale ne kullota te pastra. Mishi i rritur me antibiotik dhe i ushqyer me drithra dhe bime me pesticide permban vetem kimikate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *