Le pa fjale polìtìkanìa e njohur, nuk kemì shkembyer unaza kur jam martuar : E gjenì dot se per cìlen behet fjale

Mjaft prej nesh e njohim Arta daden, ish Ministren e Jashtme, deputete e PS prej shumë kohësh.

Dade ka bërë një rrëfim ndryshe për jetën e saj, gjatë një interviste për “Rudinën”. Dade ka rrëfyer sakrificën për të veshur fustanin e saj të bardhë, ndërsa ka treguar se nipi i saj është bërë tashmë 25 vjeç.

Arta ka treguar se me bashkëshortin nuk ka këmbyer unaza dhe se e ka pasur shumë të vështirë të gjente fustan të bardhë.

“Ishin ndaluar për ato që kishin në familje anëtarë partie dhe nuk duhej të vishnin fustan të bardhë, konsiderohej si shfaqje e huaj. Nuk kemi këmbyer as unaza dhe vendosëm të vishesha. Në fakt, nuk gjenim as fustan të bardhë. Është gjetur te një italiane që kishte filluar t’i sillte nga Italia.

Në darkë kam veshur fustan që e kisha qepur vetë se që 12 vjeç i qepja vetë rrobat e mia. Kanë qenë disa stofe të hollë kinezë që e qepa vetë për ta mbajtur.

U martova pa marrë diplomën se duhej të bëja 1 vit stazh, më pas të merrja diplomën. Djalin e kam lindur pas 1-2 vitesh, nuk doja që kur të mbroja diplomën të isha shtatzënë. Albi tani është 45 vjeç. Nipin e kam 25 vjeç.”, tregoi Arta Dade.

Ndër të tjera ish politikania ka rrëfyer edhe një situatë me producentin Esat Teliti, me të cilin kishte bashkëpunuar për festivalin e 13 të RTSH-së.

“Kur bëra provën për prezantim ai më tha sa e bukur je bërë dhe unë nuk i fola 4 ditë. Tani na pëlqejnë komplimentet por në atë kohë nuk ishim mësuar”, tregoi ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *