Nje produkt ì lìre dhe efìkas: Ja se sì vazelìna do te ndryshoj jeten tuaj vetem ne 2 mìnuta perdorìm

Vaselina eshte e lirë dhe ka një numër të pafund përdorimesh.

Thembra te plasaritura:Vendosni një shtresë vazeline në këmbët tuaja gjatë natës, mbulojini ato duke veshur çorape dhe zgjohuni me kembe më të buta, çdo ditë! Në këtë mënyrë, ju nuk turpëroheni sa herë shkoni per pedikyr.

Kutikula te thata:Vendosni vazelinë në kutikulat tuaja disa herë në ditë për ti zbutur ato.

Lëkure e thatë: Aplikoni vazelinë në bërryla çdo ditë dhe ata do të qëndrojnë me te bute.

Hiqni njollat:Vaselina mund të përdoret për të hequr njollat nga rrobat tuaja, si dhe jastëkët, batanijet dhe carcafet. Me një lecke te paster të lagur, aplikoni vazelinë në rrobat tuaja dhe shpelajini, shikoni se si do zhduken.

Ndihmoni aromën te ndihet përreth:Aplikoni vazeline tek kyçet, qafa, bërrylat, këmbët dhe prapa gjunjëve para se të spërkatni parfumin tuaj për ta bërë aromën te ndihet më gjatë.

Buzë te thata:Lyej buzët duke aplikuar një sasi të vogël të vazelinës çdo ditë për t’i mbajtur ato të hidratuara.
7.Lyerje flokesh:Lyej me vazeline fijet e flokeve para se të lyeni flokët tuaj për të shmangur cngjyrosjen e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *