Ky perberes i kuzhines do te largoj te gjitha shenjat dhe rrudhat nga fytyra, ja cili eshte ai

Nëse ju mundojnë problemet me lëkurën, si p.sh. sukrepi, inflamacioni, aknet dhe poret e zgjeruara, uthulla e mollës është zgjidhje ideale.

Uthulla e mollës mund ta përmirësojë vlerën e pH-së së lëkurës tuaj, duke parandaluar paraqitjen e puçrrave dhe mbylljen e poreve, duke bërë që lëkura juaj as të mos thahet, e as të ketë tepër yndyrë.

Uthulla e mollës do ta përmirësojë ngjyrën dhe gjendjen e lëkurës. Mund ta nxisë qarkullimin e gja kut në kapilarët e vegjël, që janë përgjegjës për rrjedhën e materieve ushqyese në lëkurë.

Do të mënjanojë bakteret e dëmshme dhe qelizat e vdekura të lëkurës.

Përmbajtja e sulfurit do ta reduktojë dukshmërinë e rrudhave dhe njollave të plakjes.

Gjithashtu do të ndihmojë në mënjanimin e shtresave dhjamore në sipërfaqe të lëkurës dhe ta reduktojë dukshëm qërimin e saj.

Si ta përdorni: si toner natyror. Përzieni një të tretën e uthullës së mollës me dy të tretat ujë dhe tundeni mirë.

Vendoseni në fytyrën e pastër me një copë pambuku, e pasi që të thahet lëkura vendoseni kremin e rëndomtë hidratues.

Leave a Reply

Your email address will not be published.