E gjenì dot se per cìlìn çìft behet fjale, sì para 30 vìtesh po ashtu duken edhe sot

Mihrije Braha dhe Naim Abazi janë ndër çiftet më të dashura shqiptare.

Këngëtarët kanë fituar zemrat e publikut me thjeshtësinë që i karakterizon dhe gjithmonë flasin hapur për marrëdhënien e tyre, duke treguar se janë shumë të dashuruar dhe gezojne po te njejten pamje sikur te ishin 30 vjeçe.

Gjithashtu ato komentohen shumë për pamjen e tyre dhe paraqitjen shumë të bukur e të rregullt.

Por a i njohët në këtë foto para gati 30 vitesh. Të dy duken shumë ndryshe. Mihrija me flokë të errët dhe Naimi me flokë të gjatë.

Prindërit e Platorit duket se kanë ndryshuar shumë pamjen, por jo rininë që i karakterizon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *