Le pa fjale fenomenì qe po ndodh ne Italì: Bregdetì mbushet me bìdona turshì

Pasi ne vendin tone te gjithe lumenjte po mbushen me mbetje plastike ato perfundojne ne det e me pas ata perhapen ne vende te ndryshe.

Keshtu ka ndodhur dhe me nje shishe me ullinj ka perfunduar ne bregedetin Italian te Puglias

Gjetja e kesaj shishe eshte ber lajm ne mediat Italiane.

Ja se si shprehet nje media italiane “Në këtë pikë, pas shisheve shqiptare, shpresojmë një grup shkëmbimi kulturor transadriatik me temën e plastikës. Me siguri gjatë stuhive, në brigjet shqiptare do të vijë shumë material nga Italia, si dhe nga ato kroate dhe greke.

Ndërkohë, na tregoni nëse edhe ju, në dimër, gjeni në plazhet e Adriatikut këto lloj shishesh plot me perime.” – shkruan faqja italiane.

Aktualisht prezenca e tyre është konfirmuar nga Bari në Lecce të krahut të Adriatikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *