Permban 18 lloje proteìnash qe mbajne larg plakjen: Ky eshte materìalì qe duhet te kenì per jestìkun tuaj

Mëndafshi është gjëja më e afërt me lëkurën e njeriut.

Ai përmban 18 proteina thelbësore që gjenden në lëkurën tonë dhe ka ende të njëjtin pH, duke e bërë atë një aleat të fortë kundër plakjes së parakohshme.

Pëlhura e saj kremoze përmban fibra qelizore të albuminës natyrale, të cilat ndihmojnë në rritjen e rigjenerimit të qelizave, duke mbrojtur kështu lëkurën nga plakja dhe pamja e shurdhër.

Ndryshe nga pambuku (i cili është shumë absorbues), mëndafshi nuk thith lagështi natyrore nga lëkura jonë. Rezultati; Hidratim më i mirë, elasticitet i përmirësuar i lëkurës dhe më pak rrudha.

Gjithashtu nuk thith kremin dhe serumin e bukurisë që veshim gjatë natës, duke i lejuar ata të qëndrojnë më gjatë dhe kështu të kenë rezultate më të mira.

Çarçafët e mëndafshit dhe jastëkët e jastëkëve ofrojnë një sipërfaqe më të lëmuar për fytyrën, kështu që ne nuk zgjohemi me shenjat e rrudhave, siç ndodh me pëlhurat e tjera.

Mëndafshi është një rregullator natyral i nxehtësisë, ruan temperaturën e trupit dhe nuk lëshon nxehtësi ose elektricitet statik. Kështu, ndihmon në mbajtjen e nxehtësisë në netët e ftohta dhe na mban të freskët gjatë verës. Prandaj, ne gjithashtu bëjmë një gjumë më të mirë me bukuri i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *