Konsumonì 75 gramë të lìmonìt të ngrìrë çdo dìtë: Terapìa qe do t’ìu ndìhmoj te trajtonì nje problem mjaft te perhapur

Ne të gjithë e dimë se limonat janë jashtëzakonisht të dobishëm për shëndetin e përgjithshëm. Megjithatë, a e dini se ju mund të ngrini limon dhe të shijoni përfitimet e tyre të mahnitshme?

Limoni i ngrirë është një metodë popullore për maksimizimin e vetive medicinale të tyre, madje një mjek është befasuar nga rezultati tek pacienti i tij.

Pse terapia me limon të ngrirë është kaq e dobishme?

Terapia me limon të ngrirë është një ilaç popullor për njerëzit që vuajnë nga kanceri. Prandaj, ata e përdorin këtë terapi si një plotësim të seancave të kimioterapisë. Për shkak të fuqisë antioksiduese, limoni mund të lu ftojë qelizat malinje dhe të mbrojë sistemin imunitar sepse kimioterapia e sulmon seriozisht atë.

Për më tepër, kjo terapi ofron përfitime të tjera të shumta, si:

-Ajo është e mbushur me vitamina sepse lëkura e limonit ka rreth 10 herë më shumë vitamina sesa lëngu i saj.

-Mbron dhe forcon sistemin imunitar

-Nxit procesin e humbjes së peshës pasi detoksifikon trupin dhe lu fton praninë e lipideve në gj ak.

Si të përgatisni limon të ngrirë? Kjo është një metodë e cila mund të përgatitet lehtësisht:

Përbërësit:

2LIMONA,

NJË RENDE.

Udhëzime:

Thjesht, vendosni 2 limona në frigorifer. Kur ata të ngrijnë, i prisni në dy pjesë dhe më pas i grini imët. Ju duhet të konsumoni 75 gramë të limonit të ngrirë çdo ditë. Mënyra më e mirë për ti konsumuar është tek sallatat me fruta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *