Po te njejten buzeqeshje mban edhe sot, e gjenì dot se per cìlìn nga moderatoret behet fjale

Vogëlushi në foto është një nga moderatorët më të suksesshëm shqiptar. Ai është Adi Krasta, një nga moderatorët e njohur të ekranit shqiptar. Me fytyrën e imët dhe buzëqeshjen që e karakterizon, Adi në këtë foto ka dal me nënën e tij kur ai ka qenë fëmijë.

Ai është shumë i rezervuar me fotot që poston me familjarët e tij, por marrëdhënia dhe dashuria për të ëmën i ndryshoi pak gjërat.

Adi Krasta ka lindur në 10 prill 1965 në Tiranë. Gjyshi i të atit dhe i ati i tij Shaqir Krasta kanë qënë mjekë, ndërsa gjyshi i tij dhe vetë Krasta janë diplomuar si inxhinierë.

Adi Krasta ka filluar punë në Radio Tirana, menjëherë pas përfundimit të studimeve universitare në Shkencat e Natyrës, në vitin 1990.

Leave a Reply

Your email address will not be published.