Ky eshte vaji i cili po sherben per te larguar dhimbjet e shpines, rekomandohet edhe nga doktoret

Edhe doktoret e rekomandojne: Masazhoni shpinen tuaj me këtë vaj dhe gjithë dhi mbja do të largohet!

Ka shumë terapi fizike dhe procedura mjekësore që mund të lehtësojnë dhimbjen në fazën e saj më të keqe, por gjithmonë mund të provoni ilaçe natyrale.

Livando është nëna e vajrave esenciale, e cila vepron si një qetësues i mirë spa zmolitik, hipotenziv, ana lgjezik me veprim anti-inflamator dhe ndihmon në procesin e epithelizimit të lëkurës më të shpejtë dhe në të njëjtën kohë bëhet më e butë.

Nëse përdorni vajin e livandos per masazh, do t’ju shërbejë si një il’aç i fuqishëm për shpinën. Fërkoni vendin ku ndjeni dhi mbje dhe ngurtësi. Thjesht shtoni një shtresë të hollë dy deri tre herë në ditë. Duke e aplikuar dhi mbja do te zvogelohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.