Mori fame per nje kohe teper te shkurter, e gjeni dot se per cilin kengetar behet fjale

Djali i vogël, bjond dhe sy bukur që duket në këtë foto, tashmë është një këngëtar i njohur dhe i dashur për gjithë shqiptarët.

Ai është Majku, osht emri i vertetë i të cilit është Kastriot Rexha, së fundmi po shijon suksesin e këngës më të re të hedhur në treg së bashku me Gjikon, “Kce” qe ka arritur me teper se 17 milion shikime në YouTube.

Edhe para dy javësh ai ka publikuar një tjetë bashkëpunim, ate me Anxhelon, “Ma Cherie”.

Kjo foto nga fëmijëria e tij eshte pblikuar nga vetë këngëtari nga Kosova në profilin e tij në Instagram.

Majk sot është edhe baba. Djali i tij është Roan dhe ka ardhur në jetë në vitin 2017 nga marrëdhënia e përfunduar tashmë e reperit me Majlina Zekën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Mori fame per nje kohe teper te shkurter, e gjeni dot se per cilin kengetar behet fjale

Djali i vogël, bjond dhe sy bukur që duket në këtë foto, tashmë është një këngëtar i njohur dhe i dashur për gjithë shqiptarët.

Ai është Majku, osht emri i vertetë i të cilit është Kastriot Rexha, së fundmi po shijon suksesin e këngës më të re të hedhur në treg së bashku me Gjikon, “Kce” qe ka arritur me teper se 17 milion shikime në YouTube.

Edhe para dy javësh ai ka publikuar një tjetë bashkëpunim, ate me Anxhelon, “Ma Cherie”.

Kjo foto nga fëmijëria e tij eshte pblikuar nga vetë këngëtari nga Kosova në profilin e tij në Instagram.

Majk sot është edhe baba. Djali i tij është Roan dhe ka ardhur në jetë në vitin 2017 nga marrëdhënia e përfunduar tashmë e reperit me Majlina Zekën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Mori fame per nje kohe teper te shkurter, e gjeni dot se per cilin kengetar behet fjale

Djali i vogël, bjond dhe sy bukur që duket në këtë foto, tashmë është një këngëtar i njohur dhe i dashur për gjithë shqiptarët.

Ai është Majku, osht emri i vertetë i të cilit është Kastriot Rexha, së fundmi po shijon suksesin e këngës më të re të hedhur në treg së bashku me Gjikon, “Kce” qe ka arritur me teper se 17 milion shikime në YouTube.

Edhe para dy javësh ai ka publikuar një tjetë bashkëpunim, ate me Anxhelon, “Ma Cherie”.

Kjo foto nga fëmijëria e tij eshte pblikuar nga vetë këngëtari nga Kosova në profilin e tij në Instagram.

Majk sot është edhe baba. Djali i tij është Roan dhe ka ardhur në jetë në vitin 2017 nga marrëdhënia e përfunduar tashmë e reperit me Majlina Zekën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.