Dìeta e detajuar 2 javore me veze te zìera, mund te largoj derì ne 10 kg

Dihet botërisht që gjatë periudhës së vjeshtë-dimrit shtojmë peshë.

Prandaj ju rekomandojmë dietën e vezëve të ziera falë të cilës do të humbisni 10 kilogramë. Ajo djeg yndyrat e padëshiruara dhe forcon metabolizmin Gjatë kësaj kohe duhet të pini 8 deri në 10 gota ujë qe të hidratoheni. Pirja e ujit ju ndihmon të çlironi trupin nga toksinat.

Për një rezultat sa më efikas, duhet të bëni gjithashtu gjysmë ore aktivitet fizik në ditë. Gjatë kësaj periudhe nuk duhet të konsumoni ushqime të shpejta dhe të pashëndetshme, pije alk. olike si dhe duhet të limitoni përdorimin e kripës dhe sheqerit.

JAVA E PARË – E HËNË • Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 qitro

• Dreka: 2 patate të ëmbëa dhe 2 mollë

• Darka: 1 pjatë sallatë dhe mish pule

E MARTË • Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 qitro

• Dreka: perime të gjelbërta dhe sallatë me mish pule

• Darka: Sallatë me perime, 1 portokall dhe 2 vezë të ziera

E MËRKURË • Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 qitro

• Dreka: djathë pa yndyrë, 1 domate dhe 1 patate e ëmbël

• Darka: sallatë dhe pulë

E ENJTE • Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 qitro

• Dreka: fruta sipas dëshirës

• Darka: sallatë dhe mish pule i gatuar në avull

E PREMTE • Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 qitro

• Dreka: perime të ziera dhe 2 vezë

• Darka: sallatë dhe peshk në zgarë

E SHTUNË: • Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 qitro

• Dreka: fruta sipas dëshirës

• Darka: perime dhe mish pule të gatuara në avull

E DIELË: • Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 qitro

• Dreka: sallatë më domate, perime në avull dhe mish pule

• Darka: perime të kaluara në avull

JAVA E DYTË – E HËNË: • Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 qitro

• Dreka: sallatë dhe mish pule

• Darka: 1 portokall, pak sallatë dhe 2 vezë

E MARTË: • Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 qitro

• Dreka: 2 vezë të ziera dhe perime të gatuara në avull

• Darka: sallatë dhe peshk në zgarë

E MËRKURË: • Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 qitro

• Dreka: salltë dhe mish pule

• Darka: 1 portokall, sallatë me perime dhe 2 vezë

E ENJTE • Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 qitro

• Dreka: perime të kaluara në avull, djathë me pak yndyrë dhe 2 vezë

• Darka: sallatë dhe mish pule

E PREMTE • Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 qitro

• Dreka: sallatë me sardele

• Darka: sallatë dhe mish pule

E SHTUNË • Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 qitro

• Dreka: sallatë dhe mish pule

• Darka: fruta sipas dëshirës

E DIELË • Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 qitro

• Dreka: perime të kaluara në avull dhe mish pule

• Darka: e njëjta gje si në drekë

Shënim: Përpara se të bëni këtë dietë duhet të konsultoheni me mjekun tuaj. Është gjithmonë e këshillueshme të keni një kujdes të specializuar në mënyrë që të mos dëmtoni shëndetin tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *