E njohet? Edhe sot vazhdon aktrimin dhe eshte nje nga aktoret me te pelqyer te publikut

Gazmend Paja, aktori i Portokallisë në këtë foto eshte filmin “Rikonstruksioni”, viti 1988.

I biri i aktorit të njohur Luftar Paja, e ka nisur karrierën artistike që kur ishte fëmijë.

Foto është realizuar nga Kozma Borova, ndërsa Gaz Paja, përveç trashëgimisë nga i ati, e zhvilloi karrierën si aktor në emisionin e njohur të humorit, “Portokalli”, ku vazhdon të jetë ende pjesë.

Kohet e fundit ka pasur zera qe aktori ka tentuar te largohet disa here nga emisioni i njohur i humorit por mesa duket kane qene vetem fjale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.