Mjafton ta perdornì vetem 1 jave kete kombìnìm me keto 2 perberes dhe fytyra juaj do te duket sìkur te ìshte

Limon dhe xhel aloe vera për një lëkurë pa rrudha. Ilaçi natyral që ju mund ta përgatisni dhe ta përdorni për 1 javë dhe do të merrni rezultate të përhershme.

Do t’ju duhet: Xhel Aloe Vera, Limon, Sheqer.

Hapi 1

Pritini Lemon në dy pjesë. Merrni gjysmën e këtij limoni. Hidhni xhel aloe vera në të dhe fërkojeni me butësi në lëkurën tuaj për 5 minuta. Pas 5 minutash lajeni fytyrën me ujë.

Hapi 2

Zhytni një gjysëm limon në sheqer dhe fërkoni me këtë fytyrën tuaj. Shty pni limonin butësisht ndërsa fërkoni kështu që del lëngu. Bëni këtë pastrim për 10 minuta.

Pas 10 minutash lani fytyrën tuaj me ujë të thjeshtë. Ndiqni këto 2 hapa, 3 herë në javë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.