Lukthi nuk do të jetë më një problem për ju, kjo përbërje natyrale duhet të pihet një orë para vaktit

Recetë e lëngshme që pihet kundër problemeve të lukthit dhe urthit. Ky ilaç natyral është shumë efektiv i botuar nga një grua që kishte probleme me lukthin.

Ky acid shkon deri në ezofag dhe shkakton ndezje dhe iritim, gjë që mund të zvogëlojë madhësinë e rajonit të ezofagut. Të ngjirurit e zërit, të kollat, të vjellurat, asma, dhëmbët e prishur janë disa nga simptomat e aciditetit.

Nga kjo gjendje rrezikoheni të fitoni kaanncer në ezofag.

Gjetja e shkaktarit të aciditetit është çelësi i shërimit të tij, njerëzit që janë me mbipeshë apo më të vjetër kanë më tepër prirje për refluks acidik. Aciditeti mund të shërohet, ja disa nga ilaçet shtëpiake që mund të ju ndihmojnë në këtë qëllim.

PERBERESIT E NEVOJSHM: 1 patate (patate) 1 mollë

PROCEDURA:

Së pari, lani mirë patatet, pastaj qëroni ato. Shtrydhni lëngun e patates duke përdorur një shtrydhëse frutash ose grijeni atë dhe kullojeni përmes garzës.
Përdorni të njëjtën procedurë për mollën. Përzieni lëngjet në një gotë.

Kjo përzierje duhet të pihet dy herë në ditë. Sa herë që ky lëng shtëpiak duhet të pihet një orë para vaktit tuaj. Ju do të vini re rezultate pozitive shumë shpejt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.