Pa harxhuar para ne pastrìm kìmìk, provonì nje here kete metode e cìla do t’ju lehtesoj juve per te pastruar dyshekun

Na vjen keq që ju zhgënjej, por dysheku që përdorni çdo ditë është mjedisi perfekt për grumbullimin e papastërtive dhe bak tereve, ky tashme eshte bere nje fakt per te gjithe ne, por ajo se cfare ne duhet te bejme eshte qe te gjejme zgjidhje alternative.

Ndërrimi i çarçafëve nuk mjafton për një pastrim të duhur, pasi pluhuri, papastërtitë, djersa dhe lëngjet e tjera trupore kalojnë nëpër çarçafë dhe përfundojnë në dyshek.

Megjithatë, ne do t’ju tregojmë një mënyrë të thjeshtë për t’i larguar ato!

Besoni apo jo, gjithçka që ju nevojitet për të pastruar dyshekun tuaj është pak sodë buke, pasi është jashtëzakonisht efektive në vrasjen e baktereve.

Fshijeni dyshekun tërësisht dhe më pas spërkatni sodë buke në të gjithë sipërfaqen. Soda e bukës do ta dezinf ektojë atë në mënyrë efektive dhe pastrimi me fshesë me korrent do të thithë pluhurin e grumbulluar. Pas pak, shtoni ndonjë vaj esencial në ujë dhe spërkatni dyshekun, për t’i dhënë një erë të këndshme!

Leave a Reply

Your email address will not be published.