Pastron trupìn, ul kolesterolìn dhe pastron melçìne: Perdorenì 2 muaj kete kure dhe me pas benì 2 jave pushìm

Mëlçia quhet edhe si laborator i organeve që kryejnë funksione të ndryshme, tretjen e yndyrave, hedhjen jashtë të hel meve dhe shumë tjerave. Ushqimi i dëmshëm, shprehitë jo të mira ndikojnë në punën e secilit organ në organizëm, kështu edhe në mëlçi.

Ushqehuni shëndetshëm, hidhni ushqimet e dëmshme nga menuja.

Ajo që ju ndihmon është ky lëng natyral mjaft i dobishëm për shëndetin tuaj:

Pastron gja kun, përtërinë tretjen, forcon sistemin imunitar, detokson trupin, parandalon infla ma cionet dhe inf eksionet, ndikon kundër kan ce rit, vepron si antioksidues, përmirëson metabolizmin, ul nivelin e kolesterolit dhe sheqerit në gj ak gjithashtu ndikon mirë në lëkurë.

Përbërësit e nevojshëm: -2 limonë; -1 trangull; -një gru sht majdanoz; -200 ml ujë.

Përgatitja dhe mënyra e konsumimit: Përbërësit i aplikoni në blender derisa të përfitoni një lëng. Këtë lëng konsumojeni për një muaj, nga një gotë, 1-2 herë në ditë. Pas një muaji bëni 2 javë pushim dhe përsëriteni prapë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *