Lehtesoni kapsllekun dhe ulni fryrjen e barkut me kete perberje: Pijeni para mëngjesit

Zo rra e trashë është një organ i sistemit të tretjes, funksioni kryesor i të cilit është të elim inojë të gjitha mbetjet nga trupi dhe të ekstraktojë ujin dhe kripërat esenciale prej tyre.

Për shkak të funksionit të saj, zo rra e trashë është e ekspozuar ndaj akumulimit të mbetjeve dhe toksinave që mund të kompromentojnë funksionet e saj.

Një dietë e keqe, por edhe një mënyrë jetese e ulur dhe zakone të tjera të këq ija, mund të shkaktojë ndryshime në funksionimin e zorrës së trashë, duke ndikuar në shëndetin tonë të përgjithshëm.

Në këtë artikull ne sugjerojmë recetë për një smoothie që detoksifikon zorrën e trashë dhe ju bën të humbni peshë.

Kjo pije është e pasur me fibra dhe lëndë ushqyese, dhe na ndihmon të pastrojmë zorrën e trashë duke eli minuar toksinat dhe lëndën fe kale.

Përbërësit e pijes që detoksifikon zorrën e trashë: 300 gram spinaq, 3 mollë jeshile organike, 2 tufa me majdanoz, 1 kastravec dhe 2 gota ujë mineral. Përzierni të gjithë përbërësit së bashku derisa të merrni një pije.

Pijeni para mëngjesit për të pastruar zorrën e trashë, për të lehtësuar kapsllëkun dhe për të ulur fryrjen e barkut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.