Jo vetem ne gatime, por provoni te hidhni një thelb hudhër ne tualet gjate nates dhe ne mengjes

Ndoshta nuk keni dëgjuar më parë, por nëse bëni një gjë të tillë efektet do të jenë të menjëhershme. Hudhren jeni mesuar deri me sot duke e perdorur vetem ne kuzhine per gatim, por jo, pasi ajo ka nje perdorim edhe me te gjere ne jeten tone te perditshme.

Do të bëni shumë mirë nëse vendosni një thelb hudhër në banjë, gjatë natës. Duke e çuditshme por hudhra përmban një substancë që quhet allicin, e cila i jep asaj aromën e fortë.

Gjithçka duhet të bëni është të merrni një thelb hudhër dhe ta hidhni në bide.

Ajo duhet vendosur gjatë natës, kur tualeti nuk përdoret. Kur të zgjoheni në mëngjes, thjesht shkarkojeni banjën. Kjo gjë duhet praktikuar dy deri në tre herë në javë.

Hudhra do ta mbajë tualetin pa myk, por sidoqoftë ju duhet të vazhdoni ta pastroni tualetin si zakonisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.