Agron Llakaj feston me fjalet e embla bashkeshorten per dìtelìndje: Je kartolìna me e bukur

Dhjetori sjell festat, por për Agron Llakajn festën e sjell bashkëshortja e tij. Kostandina feston ditëlindjen me 1 dhjetor dhe gjithmonë merr një urim zemre nga partneri i saj.

Këtë 62-vjetor Llakaj e ka uruar kështu:

“Dhjetori eshte i vetmi muaj ku une nuk zgjedh kartoline urimi si ne cdo muaj tjeter, sepse ditelindja jote na sjell Dhjetorin…dhe besoj je kartolina me e bukur ne mua.

Ditelindja jote Kostandina fillon nje muaj te festave dhe gezimit…,te dritave dhe ngjyrave..Krishtlindje dhe Vitin e Ri.

Ditelindje te gezuar edhe ne 100 vjet! Pacim mal, pasurine me te madhe qe Zoti na ka fal…,Shendetin, dashurine dhe miresine!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *