Per dhìmbjet e gjurìt mjafton ta lyenì me kete perberje pa kosto 2 herë në dìtë për 1 javë

Disa nga shkaqet e shfaqjes së dhimbjeve të gjurit janë astriti, osteoastriti, artiti reumatoid, artriti septik, bursiti, fra kturat etj.. Për të kuruar dhimbjet mund të tek mjekësia alternative e cila mund të rezultojë shumë efikse. Përshembull përdorimi i vajit të kokosit dhe piperit të kuq djegës mund t’ju ndihmojë më shumë nga sa mund ta imagjinoni.

Piperi i kuq shkakton një ndjesi të ngrohtë rreth zonës së gjurit duke reduktuar dhimbjen dhe enj tjen.

Ju duhet 2 lugë piper i kuq dhe 1 lugë vaj ulliri.

Përzieni përbërësit për të përgatitur një pastë homogjene dhe aplikojeni atë në zonën e prekur. Përsëriteni këtë gjë dy herë në ditë për një javë.

Vaji i kokosit ka gjithashtu veti shumë të fuqishme anti-infla ma tore dhe në mënyrë efikase trajton dhimbjet e gjurit.

Mjafton të ngrohni për tri minuta vajin e kokosit dhe pastjk ta vendosni në gju duke e masazhuar lehtë me duar. E lini të veprojë disa orë dhe më pas shplajeni. Përsëriteni këtë dy here në ditë. Më parë duhet të konsultoheni me mjekun për çdo recetë që aplikoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.