Anìla Hoxha: Ne 2014 kur babì ìshte shtruar ne spìtal mua me vjen nje mesazh nga nje prej burìmeve, ì kam lënë vëllaìt çelësat dhe ìka

Gazetarja Anila Hoxha ka dhënë së fundmi një intervistë nga ato të rrallat për të, ku foli për rrugëtimin 24-vjeçar në media. E vlerësuar pak ditë më parë me një çmim për kontributin në lu ftën kundër dhu nës ndaj grave, gazetarja kujtoi disa ngjarje të tilla që i kanë ngelur në memorie.

Nga historia e Kozetës, shoqes së universitetit që u v ra në oborr e deri te vra sje të grave nga bashkëshortët e tyre.

Mirëpo, përballë pesë situatave pak më personale, Anila tregoi edhe një pe ng të sajin.

“Në 2014 babi ishte shtruar në spital. Ishte dhe viti kur nisi një hetim i thelluar për ish-guvernatorin e bankës Ardian Fullani.

Dhe një nga këto raste kur ne po prisnim përgjigjet në spital, mua më vjen një mesazh nga një prej burimeve “do arre stojmë Fullanin”. I kam lënë vëllait çelësat dhe ika”, u shpreh gazetarja në “Ftes ne 5”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *