Ne rast te mungeses se Vìtamìnes C, keto jane 6 shenjat qe duhet te dìnì per ta kuptuar

Vitamina C është jashtëzakonisht e rëndësishme për shëndetin e trupit tuaj. Ju duhet të merrni sasinë e duhur të saj në secilën ditë, sepse, ndryshe nga vitaminat e tjera, vitamina C nuk qëndron në sistemin tuaj për një kohë të gjatë.

Mungesa e saj në trupin tuaj – ndikon në cilësinë e ulët të jetës – por gjithçka mund të ndryshojë duke shtuar mjaftueshëm vitaminë C në dietën tuaj.

Më poshtë shenjat që ju tregojnë se keni mungesë të kësaj vitamine.

Mishrat e dhëmbëve shpesh janë të fryrë dhe gja kosur.

Ju keni dhimbje të shpeshta të nyjave.

Imuniteti juaj është i dobët.

Ju keni fituar peshë pa ndonjë arsye të dukshme.

Ju ndjeheni të përgjumur dhe të lodhur gjatë ditës. Lëkura juaj duket e thatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *