Perberja e cìla do t’ju lìroj nga problemet me kapsllekun: Pìjenì në mëngjes me stomak boshe

Problemet me kapsllëkun janë jo pak të përhapura. Mirëpo kjo recetë që do t’iu sjelli më poshtë do t’iu shpëtojë nga një ndër problemet më të si kletshme dhe do të pastrojë tërësisht zorrët tuaja.

Ka dhe dicka qe ky problem nuk njeh moshe, prek pothuajse te gjitha moshat te cilat nuk ushqehen apo nuk preferojne te ushqehen me ushqimet e duhura, preferojne te konsumojne ushqime te shpejta.

Përbërësit që ju duhen janë : 1 mollë

2 lugë fara liri (të shtypura para përdorimit)

1 lugë gjelle mjaltë

1 gotë ujë (ndonjëherë kefir)

PROCEDURA: Lani mollën dhe qërojeni nëse është spërkatur, copëtoni atë dhe vendoseni në një blender.

Nëse blenderi juaj është i fuqishëm, atëherë vendosni të gjithë farën e lirit (nëse jo, para-bluajeni në një mulli) dhe përbërësit e tjerë, pastaj përziejeni të gjitha së bashku. Pini këtë në mëngjes me stomak bosh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.