Largonì akullìn nga frìgorìferì nepermjet ketyre 4 hapave duke perdorur kete perberes qe e kenì ne kuzhìne

Është stina që kërkon më shumë kujdes për frigoriferin. Ai mund të jetë ngarkuar me shumë akull dhe nuk keni idenë se si ta shkrini shpejt e shpejt? Ka një mënyrë shumë të thjeshtë.

1.Fikeni frigoriferin dhe hapni dyert. Largojini të gjitha ushqimet dhe lërini mënjanë.

2.Lyejeni me pak vaj pjesën e sipërme të ngrirjes së frigoriferit aty ku ka zënë akull dhe lëreni kështu për 10 minuta.

3.Më pas përdorni një shpatull plastike, ose druri për ta pastruar nga akulli.

4.Pastrojeni pjesën e ngrirjes së frigoriferit me një pecetë të thatë dhe rikthejini sërish ushqimet në të.

Ju duhet ta kontrolloni dhe pastroni vazhdimisht frigoriferin sepse mirëmbajtja është shumë e rëndësishme që të mos prishet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.