Specìalìstì ì njohur: Per pastrìmìn e melçìse pìnì çajìn e kesaj bìme 3 here ne dìte

Specialisti i bimëve mjekësore, Ylli Merja ka folur sot për problemet e mëlçisë dhe trajtimet e saj. I ftuar në emisionin “Vila 24” moderuar nga Androniki Kolka, Merja tha se mëlçia duhet ruajtur nga dhja mosja dhe vi ruset.

Sipas tij indet e këtij organi dhj amosen kur kemi të bëjmë me lloje të ndryshme ushqimesh aq sa mëlçia nuk i indetifikon dot për të dërguar tretësit e posaçëm.

Gjatë bisedës, Merja tha se “ala rmi” duhet ndezur kur fillojnë të varet barku dhe mëlçia e hu mb fuknsionin e saj.

Merja veçon bimën e tambëlgja kut për të pastruar mëlçinë duke pirë çaj 3 herë në ditë me një shkëputje të shkurtër e më pas duke iu kthyer kurës edhe për 15 ditë të tjera.

Kjo eshte nje nder kurat qe specialisti i njohur informon mbi personat qe mund te kene probleme, ne menyre qe mund ta perdorin ate ose ti drejtohen mjekut per keshilla dhe vizita me te avancuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.