Kengetarì ì njohur Ilìr Shaqìrì nuk e kìshte prezantuar asnjehere ne publìk bashkeshorten e tìj, por djalì Korabì nuk ka kursyer

Ilir Shaqiri është autor i 619 këngëve të lehta, popullore dhe folklorike. Ai ka marr pjesë në më shumë se 1000 koncerte dhe përmbi 900 prej tyre janë humanitare.

Ilir Shaqiri është këngëtari përmes zërit të të cilit janë lartësuar figurat më të ndritura të kombit.

Edhe pse është një ndër emrat e shquar të muzikës patrioktike, kur vjen puna te jeta private këngëtari është mjaft hermetik.

Ai nuk ka bërë asnjë dalje publike me bashkëshorten e tij, qoftë edhe në rrjetet sociale.

Por djalin nuk ka mundësi ta mbaj privat, pasi ai ka ndjekur rrugët e të atit. Po flasim për Korab Shaqirin. Ky i fundit nuk ka kursyer fotot me nënën dhe kështu jemi njohur edhe me partneren e këngëtarit Ilir Shaqiri./albeu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.