Lyenì pjesen e hundes me kete perberje dhe me pas ferkojenì me nje furçe pa pasur nevoje

Pikat e zeza shfaqen për shkak të: kujdes i papërshtatshëm i lëkurës, konsumimi i tepruar i ushqimeve të shpejta, por edhe ndryshimet hor monale. Ato kurrë nuk do të zhd uken plotësisht nëse përdorim mjete të ndryshem për ti hequr si pastrime, kremra, objekte të posaçme etj.

Në këtë artikull do të gjeni një “ilaç: i cili funksionon me të vërtetë.

Ju duhet: pastë dhëmbësh, një furçë për pastrimin e fytyrës, 1/4 e një lugë çaji, kripë, garzë st erile, ujë, 1/2 e një lugë çaji me balta të bardhë, 1/4 lugë çaji kos.

PROCEDURA: Duke përdorur një furçë për pastrimin e fytyrës aplikoni përzierjen në zonat probl ematike.

Mbajeni për 10 minuta dhe më pas fshijeni butësisht. Pastaj lani fytyrën me ujë të ngrohtë ose çaj kamomil. Më pas garzat që keni lagini në ujë me kamomil dhe vendoseni mbi hundë.

Kjo shërben për të qetësuar vendin. Kryeni këtë procedurë një herë në javë për të mbajtur lëkurën tuaj të re dhe të butë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.