Per pastrìmìn e lavamanìt: Shtonì në një shìshe 3 lugë gjelle krìpë, 3 lugë gjelle sodë buke dhe 1 lìtër

Kur bëhet fjalë për pastrimin e shtëpisë, të gjithë mundohemi të zgjedhim produktet më të mira larëse duke menduar se kjo është mënyra më e mirë për të siguruar higjienën e saj.

Por, shpeshherë mania për të blerë sa më shumë solucione larëse përkthehet në më shumë kimikate dhe substanca toksike në ambientet ku jetoni,si dhe shpenzime të tepërta që rëndojnë xhepin e çdo konsumatori.

Për këtë arsye duhet të gjeni zgjidhje alternative të cilat përveç se efektive, nuk dëmtojnë shëndetin.

Living ju propozon në artikullin e sotëm si të bëni në kushte shtëpie një larës për dezinfektimin e banjos. Ju nevojiten 3 përbërës kripë, uthull molle dhe sodë buke.

Kombinimi i këtyre 3 përbërësve tejet ekologjike elem inon papastërtitë dhe bak teret nga banjoja juaj dhe i rikthen shkëlqimin e humbur.

Mund ta përdorni për larjen e hidrosanitareve, sikundër edhe për larjen e kabinës së dushit, pllakave të shtrimit të dyshemesë dhe ato të murit. Shtoni në një shishe 3 lugë gjelle kripë, 3 lugë gjelle sodë buke dhe 1 litër uthull molle të ngrohur paraprakisht . Bashkojini në një shishe në formë sprucatori dhe më pas përdoreni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.