Vete aktore teper e njohur gjìthashtu dhe te 2 prìnderìt aktor: Sot ajo eshte e martuar nje nga personat

Elia Zaharia Zogu u lind më 8 shkurt në Tiranë. Ajo është e bija e Gjergj Zaharisë dhe aktores së njohur Yllka Muji, e nderuar me çmimin “Mjeshtre e Madhe”, qe me siguri njihen nga një pjesë e mirë e juaja.

Vëllai i vetëm i Elias, Amos Muji Zaharia, është gjithashtu i përfshirë në fushën e regjisurës kinematografike si edhe aktrimit.

Mes viteve 1998-2002, Elia ndoqi studimet në Liceun artistik ‘Jordan Misja’ për pikturë dhe skenografi, të cilat i përfundoi me rezultate tepër të larta.

Në 2005-2007, vazhdon formimin artistik, duke ndjekur shkollën private të aktrimit ‘Cours Florent’ dhe 2007-2010, dhe studime teatrale në ‘Université Paris 8’.

Sot Elia vazhdon aktrimin. Ajo është e martuar me princin Leka. Ata janë prindër të një vajzë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.