Nena me 3 femìje tregon metoden se sì e pastron ajo tapetìn e saj duke perdorur kapakun e tenxheres

Të kujdesesh për një familje plot jetë me fëmijë në rritje nuk është diçka e lehtë. Megjithatë, një nënë ndau rutinën e thjeshtë të pastrimit të tapetit që heq menjëherë njollat ​​e shkaktuara nga fëmijët – dhe sigurisht që mund të ndihmojë prindërit e tjerë në vështirësi.

“Unë kam tre fëmijë, kështu që kjo është rutina ime mujore”, shkroi nëna, e cila ndan këshilla dhe truqe për pastrimin dhe prindërimin nën dorezën.

Më pas, ajo derdhi ujë të vluar në një tas me një detergjent të fortë enësh. Në fund, ajo lagu një leckë në përzierje dhe e vendosi nën fundin e një kapaku të tenxhere.

Duke mbajtur skajet e leckës ndërsa kapte dorezën e tenxheres me njërën dorë, ajo përdori kombinimin e tenxheres dhe leckës si një avullore për qilimin, e cila dukej se i largonte menjëherë njollat.

Nëna e fërkonte vazhdimisht avulloren e improvizuar mbi qilim, duke krijuar një tapet si të ri me përfundimin e procesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.