Mungesa e ketìj mìneralì shkakton pagjumsìne, por nese pìnì nje gote nga kjo perberje do te shìkonì permìrsìm pasì

Nuk ka gjë më të ke qe se sa të përpiqesh të flesh dhe të mos ia dalësh pasi ndiheni të stre suar. Por mos u shqetësoni, ekziston një pije shumë efikase. Shpikja e cila garanton një gjumë të qetë, përbëhet nga magnezi dhe shafrani i Indisë.

Qumështi i bajames, i cili është pasur me magnez, i shoqëruar me shafran indie, ndihmon jo vetëm një gjumë më të shpejtë por edhe në përmirësimin e gjendjes suaj emocionale.

Ajo çfarë e bën kaq efektive këtë pije, është fakti që magnezi, një mineral që ndihmon kockat, shëndetin, nervat dhe funksionin e muskujve, luan një rol kyç në mënyrën si ne flemë.

Sipas revistës The Sleep Doctor, njerëzit që kanë nivele të ulëta të magnezit përjetojnë një gjumë me shqetësime dhe mungesa e këtij minerali shpesh konsiderohet si shkak për pagjumësinë te disa persona.

Mbajtja e niveleve të shëndetshme të magnezit shpesh çon në gjumë më të thellë, më të shëndetshëm./shkollaeshendetit.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *