Konsumojìnì para se te shkonì ne shtrat rregullìsht për 2 muaj: Trajtìmì me fruta te thata qe do t’ju ndìhmoj

Trupi ka mënyra interesante për të na paralaj mëruar dhe ne kurrë nuk duhet të inj orojmë këto shenja. Dhimbja më e zakonshme që përjetojmë është shpesh në këmbë, shpinë, dhe në gjunjë, pasi ato janë vende që mbajnë peshën e trupit dhe na mbështesin kështu që zakonisht janë nën presionin më të madh.

Megjithatë, nuk është e pamundur të trajtohen këto lloj dhimbjesh dhe në fakt, ka zgjidhje natyrale, të thjeshta dhe që kushtojnë shumë pak.

Këto lloje dhimbjesh mund të ndodhin për arsye të ndryshme dhe nëse nuk trajtohen siç duhet mund të rezultojnë në bursit, shtrë ngime, artriti reumatoid, osteoartritin, përdhes, stres dhe shumë lënd ime të tjera.

Me këto këshilla dhe mënyra natyrale, do të jeni në gjendje të lehtësoni disa nga dhimbjet dhe të parandaloni simptomat e mëtejshme. Çdo dhimbje mund të ndikojë në gjumin, cilësinë e jetës dhe lëvizjen e përditshme. Parandaloni të gjithë atë me tre përbërës të thjeshtë.

5 kumbulla të thata

1 kajsi e thatë

1 fik i thatë

Metoda:Të gjithë përbërësit duhet të hahen para se të shkoni në shtrat dhe ju duhet ta bëni këtë rregullisht për 2 muaj. Konsumoni këto fruta dhe ju do të shihni rezultatet.

Ato përmbajnë të gjitha lëndët ushqyese të rëndësishme që trupi, kockat dhe nyjet tuaja kanë nevojë për t’u ndjerë më mirë dhe për të zvogëluar dhimbjen dhe rrez ikun nga lënd imi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.