Vendosenì kete perberje per 2 ore ose nese donì rezultate dhe me te mìra mund ta lìnì gjìthe naten

Kjo metodë, përveç që i rrit flokët deri në tri centimetra, gjithashtu e përmirëson qarkullimin e gja kut, e përmirëson funksionin e trurit etj.

Përbërës që ju nevojiten: – Vaj ulliri – Vaj bajamesh – Vaj kokosi – Vaj kastori.

Përgatiteni vajin e flokëve duke e përdorur proporcionin 1:1 për secilin përbërës – që do të thotë hidhni sasi të barabartë nga secili vaj.

Produktin e fituar aplikojeni në skalp, e jo në të gjitha flokët dhe, duke i përdorur gishtat, bëni kokës masazh për pesë minuta.

Rekomandohet që vajin ta lini në flokë për dy orë, ose nëse dëshironi rezultate më të mira, lëreni vajin të qëndrojë tërë natën.

Ditën tjetër, flokët pastroni me shampon të rregullt dhe zbutës të flokëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *