Teksa vendosnì tualetìn ne fytyre ky eshte gabìmì qe u ben te dukenì 10 vìte me te vjetra ne moshe

Mënyra se si grimohemi, ndikon shumë në perceptimin që u krijojmë të tjerëve Pas gjithë kohës që kemi përmendur truket dhe këshillat e panumërta të grimit për t’u dukur më të rinj dhe më të freskët, është koha të flasim për gabimin më të shpeshtë në grim, i cili mund t’i shtojë deri në 10 vjet moshës tuaj.

E megjithatë, ndërsa detyra përfundimtare e grimit është jo vetëm të përmirësojë dhe të theksojë tiparet tona, por edhe të heqë në mënyrë magjike një pamje të lodhur dhe të shurdhër, ai po aq lehtë mund t’ju bëjë të dukeni më të moshuar dhe të lodhur, edhe nëse jeni në fillim të të 20-ave.

Por mos kini fri kë, pasi mund ta identifikoni dhe ndryshoni lehtësisht këtë zakon, të cilin pak a shumë të gjithë e kemi adoptuar ose e vazhdojmë herë pas here dhe nuk është tjetër veçse përdorimi i tepruar i highlighter-it.

Aplikimi i një highlighter ose korrektuesi në të gjithë zonën poshtë syve, dhe jo vetëm në cepin e brendshëm dhe të jashtëm të syrit, mund të jetë fa tal. Shtresat e shumta të produkteve kremoze e bëjnë lëkurën më të prirur për të krijuar linja dhe rrudha edhe aty ku nuk kishte.

Pra, kur tashmë keni aplikuar fondatinë dhe shtoni një do zë të guximshme theksues ose korrektor në të gjithë zonën e qepallave të poshtme, lëkura tashmë e ndjeshme poshtë syve ka shumë të ngjarë të preket.

Kur tashmë keni vendosur fondatinë, keni nevojë për sasinë minimale të korrektorit dhe theksuesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.