Rreshjet e debores prìtet te zbresìn ne zonat e uleta: Meteorologìa tregon kur do te vìjne dìtet me dìell

Temperaturat do te jene te larta brenda dites se sotme ku do te kapin deri ne 17 grade. Do te thellohet me tej problemi i rreshjeve ne zonat veriore dhe ne zonat veri perendimore.

Diten e neserme pritet te kete nje renie te ulet te temperaturave me 2 grade. Neser ne mbremje pritet te rinisin rreshjet e debores, ku debora pritet te zbres deri tek zonat e uleta.

Mbeten te rrez ikuara nga permbytjet nje pjese e mire e pjeses perendimore.

Rreshjet e debores pritet te zbresin ne te gjithe Ballkanin.

Episodi i rreshjeve pritet te jete prezent gjate gjithe javes perfshire ketu dhe fundjaven, ndersa persa i perkete diteve me diell pritet te vijne vetem javen qe vjen.

Parmetri i eres pritet te mbetet perseri problem ne brigjet detare, ku pritet te kete nje fortesim te metejshem duke shtuar problemet ne trafikun detar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.