Per 30 mìnuta mundohunì te lìnì kembet ne lìsterìne, në rast se problemì perserì vazhdon, shtonì pak uthull të bardhë

Në të vërtetë, gargara Listerine nuk përdoret vetëm pas larjes së dhëmbëve për të mbajtur frymën tuaj të freskët dhe dhëmbët tuaj të shëndetshëm.

Listerine ka funksione të tjera të rëndësishme: si antidj ersë dhe deodorant për këmbët

Fillimisht, kur u formulua në vitin 1879, u përdor si antiseptik kiru rgjik. Vetëm në vitin 1970 u vendos në treg si një gargarë, pasi u përdor për lloje të ndryshme të gjërave.

Më poshtë ju tregojmë se në cilat mënyra të tjera mund të përdorni Listerine.

Nëse ju ndodh që të mos keni ndoonjë deodorant në shtëpi, nuk ka problem, merrni një top pambuku dhe njomeni me Listerine duke lyer sqetullat.

Nëse fatke qësisht jeni vi ktimë e një myku pranë thonjve tuaj, ju mund të bëni një banjë me ujë dhe Listerine. Lini këmbët ta thithin për rreth 30 minuta. Në rast se problemi vazhdon, shtoni pak uthull të bardhë.

Listerine gjithashtu mund të përdoret për të dezinf ektuar dhe larguar erën e ke qe nga tualetet e pista.

Madje edhe për pastrimin e javës së furçës së dhëmbëve. Furrca duhet të rrijë për disa minuta brenda një gote me një Listerine.

Mbylli flokët brenda një peshqiri pasi t’i kesh lagur me Listerine, lëri ashtu një çerek orë dhe vazhdo me larjen e zakonshme. Ky veprim do të shërbejë për të lu ftuar disa kërpudha të pranishme në kokë dhe për të lu ftuar zbo kthin.

Listerine është gjithashtu një mik i kaf shëve shtëpiake meqime: Mund të përdoret si një trajtim kundër ple shtave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.