Pastronì pllaken e sobes me kete metode duke perdorur vaj luledìellì dhe leter alumìnì

Eli mi nimi i njollave nga pllaka e rrafshët e shporetit vërtet mund të paraqesë problem, posaçërisht nëse ju derdhet gjella dhe ju krijon njolla të forta.

Rolin kryesor në këtë punë e ka vaji i lulediellit dhe letra e aluminit ku te dy nga perberesit jane perberes te cilet nuk shquhen per pastrim, pasi deri me sot i keni perdorur ne gatim.

Si fillim ndezim soben me dru dhe me pas nje leter alumini e bejme disa fleta bashke.

Pasi kemi bere ne kete menyre letren e aluminit i shtojme pak vaj, nderkohe soba po ndizet avash avash.

Teksa soba me dru vazhdon te ndizet ju duhet ta ferkoni pjesen siper te pllaken dhe here pas here te nderroni letren e aluminit ose ta ktheni nga ana tjeter nese nuk ka nevoje per ta nderruar.

Gjithashtu i shtojme dhe vaj here pas here, me pas ju do te shikoni dukshem qe pllaka e sobes do te pastrohet dukshem dhe do te kuptoni rendesinne qe keta 2 perberes te kuzhines kane ne pastrimin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.