Berberet neper qytete po bejne leke fale Luìz Ejllìt

Që Luiz Ejlli është personazhi më i ndjekur dhe më i komentuar i momentin, nuk ka asnjë dyshim. Por përveçse një personazh i ndjekur, Luizi është kthyer edhe në frymëzim për shumë të rinj që e ndjekin.

Ndikimi i Luizit shkon deri aty sa djemtë ka nisur të frymëzohen nga stili i tij dhe të ndryshojnë ‘look-un’ e tyre, për t’i ngjarë Luizit, ku shume berbere po bejne me te vertete te ardhura me kete stil.

Kujtojmë se “Vëllai i Madh” ka dë nuar Luiz Ejllin dhe Olta Gixharin. Që nga ky moment deri në një vendim të dytë as njëri as tjetri nuk do të kenë buxhet personal.

Që do të thotë që edhe për cigare dhe ushqim do të jenë “në dorë” të banorëve të tjerë. Dyshja u dënuan pasi gjatë javës diskutuan mbi personat që duhet të nominojnë gjë që është e ndaluar në formatin “Big Brother”.

Këtë vendim Olta dhe Luizi nuk e pritën shumë keq, përpos merakut të “cigareve” të Luizit.

Por, edhe kjo sikur u zgjidh pasi banorët u shprehen se ai ka cigare të fshehura në shtëpi. Edhe për banorët e tjerë buxheti nga prova e javës do të jetë 50%, pasi nuk e zhvilluan sic duhet përkujdesjen për bebin kukull.

Leave a Reply

Your email address will not be published.