Dìsa perdorìme te Coca Coles qe do te ndìhmojne Zonjat e shtepìse te mos harxhojne para

Shumë njerëz në mbarë botën duan të pijnë Coca Cola. Kjo pije e gazuar, është bërë një produkt i preferuar në restorante dhe shtëpi dhe gjendet në makina në të gjithë vendin.

Por a e dini se mund ta përdorni edhe për t’u pastruar? Në të vërtetë, acidet në saj e bëjnë atë të përsosur për pastrim, gjë që është pak e fri kshme duke pasur parasysh se ne e pimë atë!

Këtu janë disa mënyra të mahnitshme që ju mund të përdorni Kolës për të pastruar rreth shtëpisë tuaj:

Për të pastruar tualetin: Një përdorim i madh për pastrimin e një tualeti është përdorimi Kolës. Së pari, derdhni një kanaçe në tualet dhe lijeni për një orë. Më pas pastrojeni me një furçë tualetin. Acidet në lëngun e coca colës duhet të heqin çdo njollë të tualetit.

Armën e keqe të rrobave: Nëse veshjet tuaja kanë marrë një aromë të ke qe nga kuzhina apo nga gatimi thjesht shtoni një kanaçe kola kola në larje së bashku me detergjentin tuaj të rregullt. Kjo pije do të prishë dhe neutralizojë erën, duke e hequr atë nga veshjet tuaja.

Heq ndryshkun: Acidi që mban koka kola është i madh për largimin e ndryshkut nga sendet në shtëpinë tuaj. Filloni duke njomur artikujt e ndryshkur në një enë të mbushur me koka kolën për 24 orë.

Tjetra, hiqni sendet nga pija dhe lajini me ujë. Nëse është e nevojshme, pastrojeni artikullin me një furçë të ashpër për të ndihmuar në largimin e ndryshkut.

Njollat e veshjeve: Koka kola është gjithashtu një substancë e madhe për heqjen e një sërë njollave nga veshja, duke përfshirë njollat e shkaktuara nga yndyrat ndër substancat e tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.