Vendosnì nje fete nga kjo perìme rreth zones se syve per vetem 20 mìnuta e cìla do te zbeh

Patatja është një nga ushqimet e preferuara. Të skuqurat janë dashuri për të vegjël dhe të rritur. Të zierat janë dietike dhe bëjnë sallata të mrekullueshme. Mjafton të ndash mendjen çfarë do dhe ja ku janë.

Gjenden kollaj, s’ kushtojnë shumë dhe nuk prishen lehtë. Mesa duket ky ushqim I dashurueshëm ka plot përfitime për shëndetin, sidomos për flokët, thonjtë dhe lëkurën.

Më poshtë po listojmë përfitimet e ushqimit tuaj të zemrës!

1.Patatet përmbajnë acid alpha lipoic që ndihmon në shëndetin e trurit. Ky acid ndihmon në sëm undje si Alzhaimer.

2.Nëse përdoret e pagatuar, patatja është shumë e mirë për zbehjen e rrathëve të zi nj poshtë syve. Vendoseni poshtë syve dhe lëreni për 20 minuta për të parë rezultate.

3.Përdoreni për të ele minuar rra thët e zinj duke e bërë si pastë në një blender dhe vendoseni në fytyrë. Më pas vëreni si maskë në fytyrë dhe lëreni për 5 minuta. Përsëriteni disa herë në muaj derisa të nisni të shihni rezultate.

4.Për të trajtuar lëkurën e dj egur nga dielli me patate vendosni copa të ftohta të saj në pjesët e dj egu ra. Lërini për rreth 20 minuta dhe më pas hiqeni nga trupi. Mos e shpëlani lëngun e patates. Kjo do të ndihmojë që vendi të freskohet dhe infla ma cioni të ulet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.