Tre dìte me vone: Bashkìm Hoxha festoì dìtelìndjen, ja sa vjec mbushì gazetarì ì njohur

Urojmë sot me rastin e 69-vjetorit të lindjes (tre ditë me vonesë) shkrimtarin, skenaristin dhe gazetarin që na zgjon çdo mëngjes, Bashkim Hoxha.

Po ashtu Bashkim Hoxha është i njohur për emisonin e tij të mëngjesit “Koha per t’u zgjuar”, në të cilin komunikon me nje pjese teleshikuesish për probleme ne pergjithesi që nga viti 1997.

Tani ky emision eshte deklaruar nga portalet qe do te shfaqet ne televizionin abc, por akoma nuk ka nisur me transmetimin.

Me 30 qershor 2010 Presidenti i Republikes z. Bamir Topi i akordoi titullin MJESHTER I MADH ne nje ceremoni ku u dha edhe premiera e komedise se tij “Udhetimi pa vize i nje al ieni”.

Bashkim Hoxha eshte fitues i disa cmimeve te medha:

2015 cmimi i pare “Katarina Josipi” per dramen ASKUSHI

2017 cmimi romani me i mire me GRUAJA E SHIUT ne panairin e librit Fier

2019 cmimi “Rexhai Surroi” (Prishtine) romani me i mire KRONIKAT E MJEGULLES etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.