Elton Deda: Babì sot do të bënte 82! Por me këtë kalbësìrë shoqërì dhe moralì

Nuk është hera e parë që kantautori i mirënjohur Elton Deda, një ndër themeluesit e rock-ut shqiptar, shprehet i shqetësuar për gjendjen në të cilën ndodhet shoqëria shqiptare sot.

Por, duket se ka kofonia e krijuar nga ky tranzicion i vazhdueshëm, po prodhon aq shumë antivl era dhe hipokrizi, që ai s’do të donte kurrsesi ta përjetonte i ati.

Ditën e djeshme, dirigjenti i njohur do të festonte 82-vjetorin e lindjes dhe Eltoni e ka kujtuar me një status të shkurtër, por domethënës, një shu plakë e fortë për realitetin e sotëm.

POSTIMI I PLOTË:

“Babi sot do të bënte 82! Por me këtë kalbësirë shoqëri dhe morali në këtë botë, kam përshty pjen që është shumë më mirë atje ku është. Të duam fort babush.

Leave a Reply

Your email address will not be published.