Mevlan Shanaj ne dìten e tìj te lìndjes kujton porosìte e nenes qe nuk ì ka shkelur kurre gjate jetes

Regjisori dhe aktori i madh Mevlan Shanaj feston sot 78-vjetorin e lindjes.

Ai ka postuar një foto me të shoqen me këtë rast, ndërsa kujton fjalët e nënës, duke u shprehur se këto porosi nuk i ka shkelur kurrë gjatë gjithë jetës së tij.

“Më vijnë në ment herë pas here fjalët e nënës: “Mos ja kërko tjetrit atë që nuk e do për vete”;

“Bëje të mirën, hidhe në det”;

“Çdo njeri e ka një nënë, ajo e di ç’është dhimbja”.

Në mënyrë instiktive gjatë gjithë jetës, këto porosi nuk i kam shkelur!

Do isha i lumtur, të lija një vragë në mendjen e pasardhësve të mi!

I bindur se do jetë pasuria më e çmuar që do t’u le dhe kur ata të jenë në moshën time, të kujtojnë se çfarë dëshire kisha të trashëgonin!

E shkrova sot nga Mali i Tomorrit në orën 5.00 të mëngjesit (-15), për të kujtuar orën 5.00 të 1945 që qa va kur erdha në këtë botë”, shkruan regjisori dhe aktori i madh, në një postim emocionues./vjosa.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.