Sìpas gruas që e përdorì kete perberje, vetëm pas 10 dìtësh nuk do të ndjenì më asnjëff

Këmbët janë padyshim një ndër pjesët më të rëndësishme të trupit. Problemet me të janë të zakonshme dhe shpesh dhimbja e tyre bëhet shumë e rrez ikshme.

Ajo mund t’ju pengojë të ndiqni proceset dhe aktivitetet jetësore të përditshmërisë tuaj.

Por, ju nuk keni pse të vuani më nga dhimbja e tyre. Mund ta elim inoni atë shumë thjeshtë me këtë recetë.

Ju duhen: 1 patëllxhan mesatar, 1 litër ujë.

Udhëzime:

Lani patëllxhanin, prejeni në feta dhe hidhini në një enë me ujë të valuar. Më pas largojini fetat e patëllxhanëve pasi uji është ohur. Hidhni 760 ml të këtij lëngu në një enë të pastër dhe vendoseni në frigorifer.

Në 250 ml të lëngut, shtoni 50 ml vaj ulliri dhe vendoseni në frigorifer. Pijeni këtë përzierje çdo mëngjes.

Para drekës dhe darkës pini poashtu nga 250 ml nga lëngu i patëllxhanit. Sipas gruas që e përdori, vetëm pas 10 ditësh nuk do të ndjeni më dhimbje në këmbët tuaja./albeu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.