Quhet ndryshe sì Pìja e rìnìmìt: Do t’ju duhen vetëm dy përbërës për ta bere veten te duket

“Pija e rinimit” i është vënë emri kësaj pije mrekullibërëse. Këtë emër ia ka vënë një doktor rus i cili e ka bërë këtë kombinim që tashmë po përdoret më të madhe si ilaç për shëndet në SHBA.

Do t’ju duhen vetëm dy përbërës për ta shndërruar vetën në një person plotësisht të shëndoshë.

Receta: Në një kavanoz përzieni dy litra lëng limoni dhe 40 thelbinjë të hudhrës të shty pur mirë. Nëse doni të bëni gjysmën e kësaj mase atëherë vetëm përdorni një litër lëng limoni dhe 20 thelbinjë hudhre.

Kavanozi mbyllet dhe lihet për 25 ditë në një vend të errët. Çdo ditë duhet të tundet. Pas 25 ditësh hudhrat tretën plotësisht dhe për çdo mëngjes esëll pihet 50-70 ml ose një filxhan kafeje.

Pas pirjes kavanozi mbyllet mirë dhe për rreth 30 minuta nuk duhet të hahet mëngjes. Në këtë përzierje nuk duhet të shtohet ujë ose sheqer.

Efektet e il açit janë:

-Shëron të gjitha infe ksionet në damarët e gja kut, hap damarët e mbyllur dhe lu fton hipertensionin,

-Ulë nivelin e kolesterolit dhe të dhjamërave në gja k, ulë nivelin e sheqerit dhe ndikon në rigjenerimin e pankreasit,

-Tretë gu rët në ve shka dhe tëmth, pastron rrugët urinare nga inf eks ionet dhe ndalon enj turat,

-Lu fton helikobakterin, duke bërë shërimin e ulçerës,

-Parandalon dhe kuron të gjitha inf eksionet reumatizmale, ndalon dhim bjet reumatike të çdo lloji dhe bën të mundur rigjenerimin e indeve të kyçeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.