Shtrohet ne QSUT mjeku ì njohur Pellumb Pìpero

Mjeku i njohur Pellumb Pipero është shtruar ne QSUT.

Urgj enca dukej se vinte si pasojë e një go di tje AVC , të identifikuar nga mjekët.

Në urgj encën e Tiranës janë parë lëvizje të shumta të kolegëve të tij mjekë për t’i dhënë ndihmën e parë.

Burime për Dritare bëjnë me dije se doktori po vijon kurimin në spitalin publik QSUT “Nënë Tereza”.

Mjeku Pipero ishte një nga doktorët që ju qëndroi shqiptarëve pranë gjatë gjithë periudhës së veshtire te pand emise qe kaluam.Doktor Pëllumb Pipero u kthye në imazhin publik të lu ftës që qindra mjekë dhe infermierë.

Mundet që lodhja, stresi dhe mbingarkesa e asaj periudhe të ketë bërë të vetën duke ndikuar në shëndetin e doktor Piperos. Duke i uruar kthim sa më të shpejtë pranë pacientëve të tij, Dritare TV i uron shërim të shpejtë doktor Piperos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.