Kete erez e kemì perdorur gjìthmon ne kuzhìne: Por kur te mesonì perfìtìmet qe merrnì nga çajì ì saj

Kur mendojmë për rigon, menjëherë mendojmë për kuzhinë. Dhe, natyrisht, nëse shija e tij dhe aroma e shkëlqyeshme janë perfekte në të gjithë përgatitjen e kuzhinës, si pica, lasanja dhe, në përgjithësi, në shumëllojshmërinë e saj të makaronave.

Nëse themi se rigoni mund të jetë me të vërtetë i dobishëm për shëndetin tuaj, ju mund të mos e besoni atë. Sidoqoftë, sipas një studimi, thuhet se një infuzion i kësaj barishte mund të përmirësojë shumë aspekte të jetës sonë.

Çaji i rigonit, siç specifikohet në artikull, është një nga infuzionet me përfitimet më të mëdha shëndetësore. Edhe pse është gjithashtu shumë e dobishme për sëm undjet e rrugëve të frymëmarrjes dhe tretjes.

Bëjeni këtë para se të shkoni në shtrat për të hequr inf eksionet.

Për shembull, përsa i përket rrugëve të frymëmarrjes, çaji i kësaj barishte mund të përmirësojë çrregullimet shëndetësore si kollë, astmë, ale rgji dhe bronkit sepse ka veti antibak teriale, që do të thotë se lehtëson pastrimin e mukusit dhe mund të prodhojë një kollë joproduktive dhe e thatë, një kollë më pak të shpeshtë.

Sa i përket problemeve në stomak, çaji rigonit mund të zvogëlojë sikletin e shkaktuar nga uji ose paraz itët.

Përveç kësaj sherben edhen ne zvogëlimin e infla ma cionit dhe ngërçeve që ndodhin në ato ditë.

Përfitime të tjera: përdoret në shërimin e pla gëve duke aplikuar një ekstrakt rigoni direkt në zonën e prekur. Kuron dhimbjet e kokës, fryrjet e barkut, lythat, aknet dhe gjithashtu vepron si qetësues i kokës, fryrjet, lythat, aknet dhe gjithashtu vepron si qetësues.

Leave a Reply

Your email address will not be published.