Gjìthçka që ju duhet janë 10 speca të freskët dhe 2 gota vaj ullìrì: Lerenì në një vend të errët e të thatë për 7 dìtë

Dhimbjet reumatike janë shumë të forta dhe thuajse nuk qetësohen dot pa medikamente. Ilaçi që do t’ju paraqesim në këtë postim është shumë efikas në qetësimin e dhimbjeve reumatike dhe dhimbjeve të tjera.

Vaji me spec djegës është një mënyrë efikase në lehtësimin e dhimbjeve sepse nxit qarkullimin e gja kut.

Gjithçka që ju duhet janë 10 speca të freskët dj egës dhe 2 gota vaj ulliri ekstra i vi rgjër.

Lajini specat dhe pritini në copa të vogla. Futini në një kavanoz qelqi dhe hidhini 2 gotat e vajit sipër.

Lëreni vajin e specave të qëndrojë në një vend të errët e të thatë për 7 ditë.

Pas këtyre ditëve, kullojeni vajin me anë të një nape. Masazhoni zonat që ju dhembin me këtë vaj.

Këtë proçedurë mund ta përdorni 2 herë në ditë, derisa dhimbjet t’ju kenë kaluar plotësisht.

Është e rëndësishme që ta mbani trupin ngrohtë pasi të keni aplikuar masazhin me vajin dj egës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.